]
]

Money Channel TV Live

318
Share
Copy the link

Vizioneaza Money Channel TV Live.

The Money Channel a luat nastere in primavara anului 2006, cand grupul de presa Realitatea Media a gasit oportun sa construiasca un post de televiziune dedicat domeniului economic. In 2013, noul The Money Channel, televiziunea de business a Romaniei, face in continuare parte din grupul Realitatea Media.

“The Money Channel, televiziunea mediului de afaceri din Romania, s-a relansat luni, 8 aprilie, venind in intampinarea publicului larg cu o noua directie, o noua abordare si o noua echipa de profesionisti.

Noul The Money Channel isi propune sa fie o punte de legatura intre mediul economic, politic si social, devenind astfel vocea tuturor oamenilor de afaceri din Romania, de la micii intreprinzatori la marii investitori. Postul tv vrea sa contribuie la stabilizarea mediului de business romanesc, la promovarea antreprenoriatului si la transparentizarea tuturor proceselor economice in care se regasesc oamenii de afaceri din economia romaneasca. Astfel, Noul The Money Channel va urmari cu atentie felul in care guvernul incurajeaza si ajuta dezvoltarea mediului de afaceri, punand prin politica editoriala accent pe companiile mici si mijlocii si avand orientare preponderenta catre 4 mari domenii de business: industrii inovative (IT&C), turism si promovare nationala, constructii si imobiliare, agricultura si siguranta alimentara.