]
]

Hora Tv Live

2K
Share
Copy the link

Vizioneaza Hora Tv Live Online

Hora Tv este o televiziune fără apartenenţă politică, un post care promovează folclorul autentic românesc şi al naţionalităţilor conlocuitoare, tradiţiile, obiceiurile străvechi, portul, cântecul şi jocul popular, este televiziunea care te face mândru că eşti român oriunde în lume !
Este concepută a ocupa un palier important, clar neacoperit suficient pe teritoriul românesc: este vorba de palierul televiziunilor de divertisment cu specific de promovare a culturii tradiţionale cerut de marea masă a românilor de toate vârstele.

HORA TV, îşi propune promovarea şi impunerea valorilor culturii tradiţionale – cântec, joc, obiceiuri, tradiţii – alături de noul val de tineri interpreţi, plini de viaţă şi dinamism, care vin cu o altă abordare, cu un suflu nou, mai aproape de vremurile noastre.
Alături de muzica tradiţională autentică, iubitorii genului pot găsi şi cântece de petrecere, creaţii originale, parodii inspirate din moravurile societăţii româneşti, iar ca şi o particularitate este de reţinut faptul că, HORA TV îşi propune promovarea cântecului popular din două mari zone etnofolclorice: Transilvania şi Banat.