]
]

Fishing & Hunting TV Channel Live

443
Share
Copy the link

Vizioneaza PV TV și Fishing & Hunting Channel Live online.

The Fishing and Hunting Channel este un canal tematic de televiziune. Printre emisiunile care vor fi difuzate se numără "Maestrul crapului", "Răpitorii fără reguli", "Teatrul crapului", "Pescuitul în focus", "Curs de maeștri", "Febra vânătorii", "Bucătăria iubitorilor de pește", "Bucătăria vânătorilor". Emisiunile nu se adresează strict celor avizați, ci și iubitorilor de natură.

Canalul Fishing and Hunting aparține de compania IKO, iar PV TV este distribuit de Tematic Cable în Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Ceha, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia și Moldova.

Ambele canale difuzează programe de pescuit și vânatoare, care includ reportaje și informatii de la evenimente și târguri specifice ( evenimente locale, regionale sau internaționale), dar emisiuni care să dezvolte cunostințele despre pescuit și vânatoare sau să promoveze aceste hobby-uri.

Cele două canale au de fapt o origine comună, pentru că inițial a existat televiziunea Fishing and Hunting, apoi denumirea acesteia a fost schimbată în PV TV. Ulterior s-a decis și reînfiintarea separată a canalului Fishing and Hunting.

Începand cu 15 mai 2014, televiziunile PV TV și Fishing and Hunting au fuzionat, devenind un singur canal, numit The Fishing and Hunting Channel.