]
]

EMI TV (N-SAT TV) Live

455
Share
Copy the link

N-SAT TV (Acum EMI TV)

Fostul canal cunoscut sub numele de N-SAT TV, EMI TV se impune ca noua destinație principală pentru iubitorii de muzică din întreaga țară, urmând aprobarea rebranding-ului său de către Consiliul Național al Audiovizualului în această săptămână.

Cu o grilă de programe revigorată care promite o combinație îmbietoare de emisiuni în direct și o incursiune profundă în bogatul tapet al folclorului din diverse regiuni ale țării, EMI TV își propune să redefinească televiziunea muzicală. Grila de programe reînnoită este concepută pentru a satisface un public divers, prezentând genuri care variază de la tradițional la contemporan, asigurându-se că fiecare iubitor de muzică găsește ceva cu care să rezoneze.

Angajamentul EMI TV de a evidenția diversitatea culturală a muzicii, prin emisiunile sale în direct și conținutul axat pe folclor, îl poziționează ca o platformă unică pentru descoperirea și celebrarea patrimoniului muzical al țării. Fie că ești în căutare de spectacole muzicale live sau dorești să explorezi rădăcinile folclorului regional, noua grilă de programe EMI TV se preconizează a fi un tezaur de delicii muzicale, accesibilă în grilele de programe din toată țara.