]
]

AXN SPIN Romania Live

460
Share
Copy the link

Uita-te la AXN SPIN Romania live stream on-line.
Watch AXN SPIN Romania live stream online.

AXN SPiN, este o televiziune ale cărei programe se adresează publicului tânăr cu vârste cuprinse între 13 și 25 ani, s-a lansat în pachetele de bază ale Romtelecom. Postul este disponibil în format standard-definition.

AXN SPiN va fi cea de-a cincea televiziune din familia AXN disponibilă în România, alături de AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi și Animax.

Pe de altă parte, din luna ianuarie 2012, AXN SPiN este disponibilă și pe piața din Polonia, iar România este cea de-a doua țară din Europa Centrală și de Est în care această televiziune este distribuită.

Grila de programe a AXN SPiN cuprinde seriale de ficțiune precum "Un vârcolac adolescent", "Victorie cu orice preț", "Renegata", "90210", seriale de animație, între care "Naruto" și "Dragonball Kai", muzică, filme și evenimente speciale.

"Lansarea AXN SPiN în România a fost unul dintre scopurile noastre principale din acest an și suntem foarte bucuroși să anunțăm colaborarea cu Romtelecom în acest domeniu. Știind că publicul căruia se adresează canalul AXN SPiN este pasionat de tehnologia telefoanelor mobile, de internet și de comunitățile online, înțelegem perfect cât de sofisticat este acesta. Suntem de asemenea convinși că AXN SPiN va aduce o experiență TV total nouă", a declarat John Rossiter, director general Sony Pictures Television Networks pentru Europa Centrală.